Μάρκετινγκ Αξιωματικών / πωλήσεων, των διοικητικών υπαλλήλων / Receptionist, Ιατροί / Νοσηλευτές, μηχανικοί, αξιωματικοί Οικονομικών / Λογιστές, υπάλληλοι, κλπ. Πρέβεζα

Μάρκετινγκ Αξιωματικών / πωλήσεων, των διοικητικών υπαλλήλων / Receptionist, Ιατροί / Νοσηλευτές, μηχανικοί, αξιωματικοί Οικονομικών / Λογιστές, υπάλληλοι, κλπ.

Εργασία - Πρέβεζα

Ημ. 27.01.2017

GlaxoSmith Kline.

GlaxoSmithKline plc (GSK) είναι μια πολυεθνική φαρμακευτική, βιολογικών, τα εμβόλια και την υγειονομική περίθαλψη των καταναλωτών της εταιρείας. Είμαστε προσηλωμένοι στη δημιουργία και ανακάλυψη, ανάπτυξη, κατασκευή και εμπορία φαρμακευτικών προϊόντων, συμπεριλαμβανομένων των εμβολίων, φαρμάκων, over-the-counter (OTC) φάρμακα και την υγεία που σχετίζονται με τα καταναλωτικά προϊόντα.

GlaxoSmithKline (GSK), μία από τις μεγαλύτερες φαρμακευτικής έρευνας και της υγειονομικής περίθαλψης εταιρείες στον κόσμο, έχει δεσμευτεί για τη βελτίωση της ποιότητας της ανθρώπινης ζωής.

Είμαστε μια επιστήμη που ηγείται παγκόσμια εταιρεία του τομέα της υγείας σε μια αποστολή: θέλουμε να βοηθήσουμε τους ανθρώπους κάνουν περισσότερα, να αισθάνονται καλύτερα, ζουν περισσότερο, και να αναπτύσσει ένα ευρύ φάσμα καινοτόμων προϊόντων σε τρεις βασικούς τομείς των φαρμακευτικών προϊόντων,
Και ενεργός εταίρος σε μία από τις πρωτοβουλίες μεγαλύτερα και πιο τολμηρές δημόσιας υγείας παγκοσμίως - η διεθνής, Παγκόσμιος Οργανισμός Υγείας.

Σήμερα εξακολουθούν να υπάρχουν εκατομμύρια άνθρωποι δεν έχουν πρόσβαση σε βασικές υπηρεσίες υγείας, χιλιάδες ασθένειες χωρίς επαρκή θεραπείες και περισσότερα εκατομμύρια ανθρώπους που υποφέρουν από την καθημερινή ασθένειες. Στο GSK θέλουμε να το αλλάξουμε αυτό. Αυτή επικεντρώνεται σε τρεις τομείς δραστηριότητας μας Pharmaceuticals, τα εμβόλια και στα καταναλωτικά προϊόντα υγείας.

Είτε ψάχνετε για ένα οικοτροφείο, ένα μεταπτυχιακό ευκαιρία, ή αναζητούν το επόμενο βήμα στην καριέρα σας ως έναν έμπειρο επαγγελματία, σε GlaxoSmithKline θα βρείτε μια σειρά από ευκαιρίες για να είναι μέρος μιας οργάνωσης που βοηθά εκατομμύρια ανθρώπους σε όλο τον κόσμο για να κάνει περισσότερα, να αισθάνονται καλύτερα, ζουν περισσότερο.

Η αποστολή μας είναι να βοηθήσει τους ανθρώπους να κάνουν περισσότερα, να αισθάνονται καλύτερα, ζουν περισσότερο.

Η επιχείρηση επικεντρώνεται γύρω από την
Σχετικές αγγελίες με Μάρκετινγκ Αξιωματικών / πωλήσεων, των διοικητικών υπαλλήλων / Receptionist, Ιατροί / Νοσηλευτές, μηχανικοί, αξιωματικοί Οικονομικών / Λογιστές, υπάλληλοι, κλπ.
Καταχώρησε δωρεάν αγγελίες για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο