Προκήρυξη διαγωνισμού από την OXFAM Ιωάννινα


Υπηρεσίες - Ιωάννινα

Ημ. 13.12.2016

Η Oxfam είναι μια διεθνής οργάνωση που απαρτίζεται από 17 θυγατρικές, με τις οποίες συνεργάζεται από κοινού σε πάνω από 90 χώρες σε όλο τον κόσμο, για την εξεύρεση πρακτικών, καινοτόμων λύσεων έτσι ώστε να βοηθήσει τους ανθρώπους να βγουν από τη φτώχεια και την κρίση με τις οποίες έρχονται αντιμέτωποι.

Στην Ελλάδα η Οxfam έχει επισήμως καταχωρηθεί ως μη-κερδοσκοπικός οργανισμός (νομικό πρόσωπο), με αριθμό: 002872237, με έδρα την Μυτιλήνη (Τ.Κ. 81132) και διεύθυνση Ιακώβου Μητροπολίτου 9. Από τον Οκτώβριο του 2015 η Oxfam υποστήριξε το Υπουργείο Εσωτερικών και την Τοπική Αυτοδιοίκηση της Λέσβου στην αντιμετώπιση των επειγουσών αναγκών των νεοαφιχθέντων προσφύγων και μεταναστών στους καταυλισμούς της Μόριας και του Καρά Τεπέ, με την διανομή φαγητού και την οικοδόμησης εγκαταστάσεων, όπως τουαλέτες και ντουζιέρες.

Με σεβασμό στην συνεχώς εξελισσόμενη κατάσταση στην Ήπειρο, η Oxfam πλέον διατηρεί γραφείο και στα Ιωάννινα, στη Ναπ. Ζέρβα 2, ύστερα από την επιδότηση που της χορηγήθηκε από την ECHO για τους καταυλισμούς που υπάρχουν στην Ήπειρο (Φιλιππιάδα, Κατσικά, Δολιανά και Κόνιτσα).


Η Oxfam προκηρύσσει διαγωνισμό για την προμήθεια 16 επαγγελματικών πλυντηρίων και στεγνωτηρίων στα κέντρα φιλοξενίας προσφύγων στην Ήπειρο.

Παρακαλώ βρείτε συνημμένη την περίληψη του διαγωνισμού

https://drive.google.com/file/d/0B5GHM1ayq4ySVkRYYTU1cXhhblU/view?usp=sharing
Σχετικές αγγελίες με Προκήρυξη διαγωνισμού από την OXFAM
Καταχώρησε δωρεάν αγγελίες για τα Ιωάννινα και την Ήπειρο